Kwalitatieve geluidsinstallaties
die jouw merk een stem geven


Contacteer ons
Erkend onderzoek

Waarom is audio belangrijk?

Onderzoek wijst uit dat 42% van de bezoekers langer in de winkel blijven waar achtergrondmuziek van hoge kwaliteit wordt afgespeeld.

De juiste AUDAC muziekinstallatie kan ervoor zorgen dat bezoekers 42% langer winkelen
De juiste AUDAC muziekinstallatie kan tot meer omzet leiden

Muziek die een weerspiegeling is van jouw merkidentiteit en doelgroep kan een stijging van maar liefst 32% omzet verwezenlijken.

Naast omzetverhoging zorgt het weerspiegelen van jouw merkidentiteit in muziek ook voor 96% meer kans om op een later moment herinnert te worden door de consument.

De juiste AUDAC muziekinstallatie kan tot meer brand recall leiden
Boost de winkelbeleving van jouw klanten
De juiste keuze

Creeër een unieke klantbeleving
in jouw handelsonderneming

96% van de ondernemers heeft de investering van hun geluidsinstallatie binnen de 2 jaar terugverdiend, waar wacht jij op om de beleving in jouw winkel te verhogen?

Klinkt dit als muziek in jouw oren?


Vraag jouw advies aan
Kwalitatieve geluidsinstallaties die zorgen voor een unieke klantbeleving
speaker
5 jaar garantie

In ons ontwerp proces, kiezen we uitsluitend voor de meest hoogwaardige componenten die een lange levensduur van onze oplossingen garanderen.

controllability
Gebruiksvriendelijke bediening

AUDAC Touch™ is de gebruiksvriendelijke user interface waarmee u jouw volledig winkelsysteem (audio, licht,…) kan bedienen vanaf eender welk smart device.

music-in-head
Geef jouw merk een stem

Laat zien wie jouw merk is en waar jouw merk voor staat, met muziek als stem in jouw winkel.

Meer dan 25 jaar expertise

Waarom met AUDAC werken?

Bij AUDAC, gaat het niet enkel om de innovatie van betere producten, maar het creëren van een beleving. Door uitzonderlijk talent met verschillende achtergronden en inzichten te verzamelen, willen we als Belgisch bedrijf één specifiek doel verwezenlijken: professionele audio ten goede veranderen.


Vraag jouw luistersessie aan

Bent u op zoek naar advies voor jouw op maat gemaakt project?

Bij AUDAC vind je al meer dan 25 jaar een doorgedrongen passie voor iedere luidspreker, muziekspeler (dab, dab+ radio), internet versterker,… die we ontwerpen voor zowel kleine zelfstandige handelszaken als voor grote winkelketens. Uit deze passie resulteert een team van experts met de nodige ervaring om iedere onderneming te voorzien van de juiste geluidsinstallatie.


Boost de beleving in jouw winkelomgeving vandaag
Straal kwaliteit uit

Zet de juiste toon in jouw winkelomgeving

Elke applicatie heeft een eigen uniek geluid. Via ons gecertificeerd netwerk van gespecialiseerde audio dealers kunnen wij jou op zeer korte termijn een op maat gemaakte offerte uitwerken. Deze is volledig afgesteld op jouwde afmetingen en akoestische eigenschappen van jouw winkel.


Ervaar zelf de unieke geluidskwaliteit
Elegante luidsprekers voor detailhandels

retail
Detailhandel

Met hun elegant design en hun unieke geluidskwaliteit zorgen de AUDAC wandluidsprekers en plafondluidsprekers voor een aangename sfeer in jouw winkelomgeving.
AUDAC geluidsinstallaties die zorgen voor continuïteit bij winkelketens

chain-store
Winkelketen

De continuïteit tussen jouw verschillende winkelfilialen wordt verzekerd door de gebruiksvriendelijke user interface AUDAC Touch™. Dankzij deze applicatie kan jouw volledig winkelsysteem bedienen vanaf eender smart device.
Inspired by sound

AUDAC, jouw partner op vlak van geluid

Sinds het prille begin is AUDAC, een op-en-top Belgisch merk, geëvolueerd tot één van 's werelds meest innovatieve audiobedrijven, gespecialiseerd in commerciële audio oplossingen die een verschil kunnen betekenen voor jouw onderneming. Nu, meer dan 25jaar later vind je onze luidsprekers en versterkers terug in meer dan 100 landen over heel de wereld.


Ontdek meer over AUDAC
Alleen maar de beste partners

In samenwerking met

We werken met wereld grootste merken in onze sector samen om vooruitschrijdende audio oplossingen te bieden voor ons doelpubliek:

Meer AUDAC oplossingen

Top